DE CHALLENGE

 
 

Hoe ziet jouw toekomst van werk eruit?

Iedereen vraagt zich wel eens af hoe zijn of haar carrière eruit zal zien in de toekomst. Je werkt ergens naartoe of je probeert verschillende dingen uit. Maar houd je daarbij ook rekening met het feit dat de arbeidsmarkt aan het veranderen is?

De Challenge Natuurlijk Werken biedt vijftig jongeren van 20 tot 30 jaar, een programma van anderhalf jaar waarin zij de mogelijkheid krijgen zich te verdiepen in de bovenstaande vraag. We gaan jouw kansen op de arbeidsmarkt van de toekomst vergroten, door als groep elkaars talenten in te zetten en alvast in te spelen op organisatie trends. Om in te kunnen spelen op deze trends zijn partners aangesloten die hier dagelijks mee bezig zijn, zoals WIN en Part-up.

  • Je leert hoe je in een flexibele arbeidsmarkt een loopbaan opbouwt
  • Je zet een volgende stap in je eigen loopbaan
  • Je kunt dit doen naast je werk en/of opleiding
  • Je onderzoekt met elkaar wat jouw droombaan zou kunnen zijn

Bepaal met het Challengeteam jouw toekomst van werk

De 50 deelnemers vormen samen het Challengeteam. Jullie laten anderen zien hoe de toekomst van werken eruit kan komen te zien!  Het Challengeteam vormt een zwermorganisatie voor anderhalf jaar, omdat de kans groot is dat er in deze periode iets in je werksituatie kan veranderen, waarop je vanuit de Challenge kunt direct anticiperen. Jij leert in die periode je talenten optimaal in te zetten, je netwerk te vergroten en online en offline samen te werken in ‘de nieuwe economie’

Bekijk wanneer de Challenge bij jou in de buurt start!

 
 

"Ik zocht een vaste baan, maar vond uitdagend werk. Dat past veel beter bij me!"

- Jasmijn van Es, 25 jaar, deelnemer Challenge. Lees haar verhaal op de blog.