De organisatie

De Challenge Natuurlijk Werken is geïnitieerd door Irmgard Bomers van WIN. Samen met de partners, Part-up, Seats2Meet en Stichting Mooi heeft zij de NSvP Challengeprijs gewonnen. De drie partners vormen de organisatie van de Challenge en zetten zich in om dit project succesvol te maken. Bekijk hier de video pitch waarmee we de NSvP Challengeprijs hebben gewonnen.

 
 
DSCF3241.jpg

Werken in Netwerken - Irmgard Bomers

WIN (Werken In Netwerken) is een onafhankelijke netwerkorganisatie die een nieuw perspectief op werk biedt vanuit de context van de nieuwe economie. Met elkaar werken we aan een arbeidsmarkt waarin er werk is voor iedereen die wil werken, onder het motto Natuurlijk Werken.

Irmgard Bomers, initiatiefnemer van WIN, nam het initiatief voor deze challenge en won daarmee samen met de andere partners de NSVP prijs. Daardoor kon het idee van de Challenge Natuurlijk Werken uitgevoerd worden.

 
Kopie van Logo.png
 

Part-up

Onze missie is om de toekomst van werk vorm te geven. In deze toekomst gaat het niet om baanzekerheid, maar om de toegang tot werk. Met het online platform Part-up kan iedereen organiseren zonder organisatie. Door gedeeld eigenaarschap, Open Source software en het delen van de winst creëren we een nieuwe standaard voor samenwerking.

Part-up stelt de online tool beschikbaar voor de challenge, waarmee in hetzelfde gedachtegoed georganiseerd kan worden. Voor de deelnemers aan de Challenge wordt een tribe aangemaakt, meld je nu vast gratis aan en ontdek hoe de tool werkt!

De zwermorganisatie wordt vormgegeven als een tribe op Part-up. Door deze manier van organiseren leer je met elkaar samenwerken in een virtueel team, zonder hiërarchie vaste functies en met eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap.

 
Flyer-Seats2Meet-Badhuis-Haarlem.jpg
 
 

seats to meet - Haarlem

Seats2Meet faciliteert werk-, vergader- en ontmoetingsplekken en maakt daarbij gebruik van de nieuwste technologie om mensen te verbinden en te matchen. In de loop der jaren heeft dit geleid tot een netwerk en platform voor kennisdeling en waardecreatie. Seats2Meet Haarlem is partner in de Challenge. 

 

Stichting Mooi

Stichting Mooi is een welzijnsorganisatie die tot doel heeft de talenten en mogelijkheden van de mensen in hun werkgebied maximaal te benutten door hen kansen te geven hun problemen zelf op te lossen in en met hun sociale netwerk. Stichting Mooi Laakkwartier/Den Haag is partner in de Challenge. 

 

NSVP: Innovatief in Werk

De NSvP is een onafhankelijk vermogensfonds, dat zich inzet voor een Omkering gericht op een menswaardige toekomst van werk. Wij stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen er uit ziet en wat dat vraagt van de talentontwikkeling van jongeren en werkenden. Hoofdactiviteiten zijn het ondersteunen van vernieuwende initiatieven door het uitschrijven van challenges, een jaarlijks terugkerend Event en het eigen kenniscentrum Innovatief in werk.

Dit initiatief was een van de drie challenges die dit jaar won en uitgevoerd mag worden.